Jaunākajā ‘’Jauni un bagāti’’ epizodē ielūkojamies pasaulē, kur bioloģiskā lauksaimniecība satiekas ar uzņēmējdarbību, aizrautību un ģimenes vērtībām.

Stāsta centrā – brāļi Gunārs un Artūrs Vīganti, kuri Madonas novada Ērgļos jau vairāk nekā desmit gadus audzē bioloģisko liellopu gaļu.

No dzimtas zemju kopšanas līdz savam gaļas sadales ceham – viņu ceļš ir bijis piepildīts ar darbu, pārliecību un vēlmi piedāvāt to, kam viņi paši tic.

Uzzinām, kāpēc vietējo ražotāju gaļa bieži nav tas, ko gaidām, kā radās zīmols “NEGANTIgardi” un kāpēc brāļi nolēma atvērt savu internetveikalu, lai kvalitatīva bioloģiskā gaļa būtu pieejama ikvienam Latvijā. 

Klausies jaunāko raidieraksta epizodi un uzzini vairāk par lauksaimniecības aizkulisēm, uzticību produktam un drosmi iet savu ceļu.