Podkāsta “Jauni un bagāti” jaunākajā epizodē iepazināmies ar Edgaru Grišuli, kurš ir dzērienu eksperts un līdzīpašnieks tādiem bāriem un restorāniem kā “Gimlet Nordic”, “Zefīrs”, “Flauta” un “Kase”. Edgars ir viens no tiem cilvēkiem, kurš desmit gadu laikā izauga līdz vadītāja amatam vienā no pasaules prestižākajiem bāriem un savā dzīves laikā ir apkalpojis pasaules līmeņa slavenības un G8 valstu līderus.
Uzņēmēja un dzērienu eksperta Edgara karjera iesākās Lielbritānijā, kur viņš ne tikai iekļuva neveiklās situācijas ar Anglijas karalieni, uzzināja dažādu valstu prezidentu mīļākos dzērienus, bet paralēli arī cītīgi mācījās angļu valodu.
Klausies vai skaties jaunāko ‘’Jauni un bagāti’’ epizodi un uzzini, kā vislabāk attīstīt un iepazīt sevi, un kā izveidot spēcīgu uzņēmuma konceptu, ko cilvēki novērtētu.
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X