Vēl mazliet par ēdieniem festivālos, par zvaigžnotajiem restorāniem, bet galvenā raidījuma tēma - ēdināšana militārajā jomā. Ko Renārs vērtēje un ko gatavotu pats, kā mēs varam to pagatavot paši un kur? Protams, izmanojot āra virtuvi un pieejamos resursus - cūkas pavēderi, ābolus, dārzeņus, plūmes un citus produktus.
Otrajā raidījuma daļā recepti iedvesmo Toma Grēviņa izvēlētā Go_A dziesma "SHUM".
Ieteikt
Latvijas Radio aicina izteikt savu viedokli par raidījumā dzirdēto un atbalsta diskusijas klausītāju starpā, tomēr patur tiesības dzēst komentārus, kas pārkāpj cieņpilnas attieksmes un ētiskas rīcības robežas.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai X profilu!
Draugiem.lv Facebook X